085-1301899: BELLER IS SNELLER
Open/Close Menu Klusjesman regio Haaglanden
WIL JE EEN GESCHATTE PRIJS? VRIJBLIJVENDE OFFERTE »
085-1301899: DE BELLER IS SNELLER

Ideeën & trends

De voordelen van een schuifdeur

Schuifdeuren bieden tal van voordelen voor woningen, van ruimtebesparende voordelen tot een gemakkelijke doorgang tussen kamers. Of het nou gaat om een binnen ingang of een kastdeur, schuifdeuren zijn zowel een praktische als stijlvolle toevoeging aan elk huis.

Ruimte besparen

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een schuifdeur is dat het weinig ruimte inneemt. Waar een draaideur de ruimte nodig heeft om open te zwaaien, heeft een schuifdeur alleen horizontaal ruimte nodig. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in kleinere kamers, waar de ruimte beperkt is. Schuifbare scheidingswanden zijn ook erg handig om van een grote ruimte, twee kleinere ruimtes te maken.

Uitstraling

Schuifdeuren zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook een aantal voordelen voor het interieur. Ga je voor een moderne, Scandinavische of juist strak en minimalistische sfeer? Dan zijn schuifdeuren ook een optie voor jou. Er zijn verschillende soorten schuifdeuren die passen in elk interieur. Bij het kiezen van een schijfdeur, zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kiest natuurlijk een schuifdeur uit, maar daarbij heb je ook nog keuze uit de verschillende soorten montages. Dat maakt elke schuifdeur uniek en passend in elk interieur.

Open ruimtes

Als je van open ruimtes zonder deuren houdt, maar ook de mogelijkheid wil hebben om privacy te behouden wanneer jij dat nodig hebt, dan zijn schuifdeuren de oplossing. Als de deuren open zijn , creëer je een doorlopende ruimte. Deze ruimte kan wanneer nodig, altijd weer worden opgesplitst in twee ruimtes. Een glazen scheidingswand zorgt ervoor dat een ruimte nog steeds open lijkt als de schuifdeuren dicht zijn. Erg handig dus! 

Dit zijn slechts een paar van de vele voordelen van schuifdeuren. De deuren zijn veelzijdig in gebruik en voegen iets toe aan elk interieur. Speel met de materialen, kleuren en stijlen tot je de perfecte look hebt. 

Hebben deze voordelen jou overgehaald? Bel of Whatsapp Qlusjesman om de mogelijkheden voor de montage van jouw schuifdeur te bekijken. 

 

ZELF GEEN ZIN OF TIJD?

WE HELPEN JE GRAAG

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit