Loodgieterservice

Heb je last van een lekkages of is jouw toilet toe aan vervanging? Maak dan gebruik van onze loodgieterservice.  Qlusjesman helpt je graag met al jouw loodgietersklusjes. De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed. Geen klus is te groot of te klein voor onze Qlusjesmannen. Je kunt vertrouwen op onze 100% garantie.

Vervangen, Repareren, Installeren & Meer

Het goed onderhouden van al het sanitair en alle bijbehorende systemen, kan kostbare en vervelende problemen voorkomen. Je kunt rekenen op onze hulp bij reparaties, vervangingen en installaties in de keuken en badkamer. We kunnen je helpen met verschillende lekkage reparaties, grootstenen en kranen, verschillende kapotte onderdelen vervangen en problemen met de afvoer en waterleiding oplossen. Onze Qlusjesmannen zorgen ervoor dat mogelijke problemen worden opgespoord, voordat het grotere schade veroorzaakt.  

 

Qlusjesman shoot 2

Loodgieterservice mogelijkheden

Onze ervaren Qlusjesmannen repareren al jouw kapotte of lekkende sanitair om kostbare vervangingen te voorkomen. Onze vakmensen staan klaar om aan de slag te gaan met al het gereedschap en alle onderdelen die nodig zijn om de klus te klaren. van lekkende kranen tot kapotte douchekoppen, geen reparatieklus is te klein.

Vernieuw jouw keuken met een gloednieuwe gootsteen. Zodra je hebt besloten welk type gootsteen je wilt installeren, zal onze Qlusjesman je helpen de oude gootsteen te verwijderen en de nieuwe gootsteen te installeren - alles in een dag werk!

Als je problemen hebt met een toilet dat vaak verstopt zit, doorloopt, lekt of niet goed doorspoelt, dan kunnen wij jou helpen. Onze professionele loodgieters hebben de kennis en ervaring om alle  problemen met het toilet op te lossen. 

Een lekkages is een probleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden. Het kan aanzienlijk veel schade veroorzaken aan het plafond, de vloer en meubilair. Lekkages zijn vaak moeilijk op te sporen. Wij hebben de nodige expertise in huis om lekkages op te sporen en op te lossen. 

Onze ervaren Qlusjesmannen kunnen jouw nieuwe sanitair eenvoudig vervangen en installeren. Van het vervangen van een lekkende wasbak tot aan het plaatsen van een kokend water kraan, wij kunnen je helpen met alle installaties in een mum van tijd. 

Verstopte afvoeren komen zo vaak voor. Soms komt het door voedsel dat per ongeluk in de afvoer terecht is gekomen. In andere gevallen kunnen het haren zijn of een ophoping van dingen na verloop van tijd. Wat de oorzaak van de  verstopte afvoer ook is, Qlusjesman is er om jou te helpen!

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Ik kan hem zeker aanraden! Niels van der Plas (Delft)

We wilden ons nieuwe huis flink opknappen en Ulric heeft ons daar geweldig bij geholpen. Het werk was op tijd af en de Qlusjesman was lekker flexibel met al onze gekke wensen en onverwachte zaken waar we op stuiten. Hij kan ook goed uitleggen, dus we hebben ook nog wat geleerd. Ik kan hem zeker aanraden!

Hij vindt oplossingen waar je zelf niet aan hebt gedacht Piet Slis ( Den Haag )

Vandaag is de Qlusjesman (heer Ulric) weer langs geweest om 8 klusjes uit te voeren. Opnieuw is dat met vakmanschap en toewijding gebeurd. Hij denkt met je mee en vindt vaak oplossingen waar je zelf niet aan hebt gedacht.

I wish I had come across him much before! Adithi Raikir ( Den Haag )

Qlusjesman is very professional, honest and hardworking person. We were very stressed with the whole work but he reassured us at every moment, was very accommodating and completed the work on time and in budget. I would highly highly recommend him for any home improvement work. I wish I had come across him much before!

Direct een offerte

Click or drag a file to this area to upload.
Indien beschikbaar, graag de foto's uploaden in .jpeg of .jpg formaat. Maximaal 10MB.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Onze partners

Vaak in combinatie

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit