085-1301899: BELLER IS SNELLER
Open/Close Menu Klusjesman regio Haaglanden
WIL JE EEN GESCHATTE PRIJS? VRIJBLIJVENDE OFFERTE »
085-1301899: DE BELLER IS SNELLER

badkamers

Kleine badkamer tips

Het verbouwen van de badkamer is een flinke investering, dus is het belangrijk om alles goed te plannen voordat je begint. Heb je geen idee hoe je jouw kleine badkamer het best kan inrichten? Wij hebben wat ideeën voor je op een rij gezet. Laat je inspireren door onze ideeën voor kleine badkamers. 

Verlichting

Een goed verlichte ruimte ziet er altijd groter uit. Het is belangrijk om de lampen zodanig in te richten dat de hele ruimte verlicht wordt. Vermijd hierbij wel laag hangende hanglampen, want die laten de badkamer nog kleiner lijken. Besteed dus aandacht aan de verlichting. 

Spiegeltje aan de wand

Het toevoegen van een grote wandspiegel in een kleine badkamer zal de illusie van ruimte wekken. De weerkaatsing van licht op de spiegel werkt hetzelfde als een raam in een kleine badkamer. Ben je opzoek naar goede verlichiting en een nieuwe spiegel? Installeer dan een verlichte spiegel, het doet wonderen voor een kleine badkamer! 

Spiegels kleine badkamer

Glazen wand

Als de renovatieplannen het toelaten, kun je overwegen een staande douche met glazen wand te laten plaatsen. Een glazen douchewand lijkt nauwelijks aanwezig, maar helpt tegelijkertijd wel om de illusie van ruimte te creëren. Een standaard douchegordijn snijdt bijvoorbeeld de ruimte af. 

badkamer glazen douchewand

Zwevende wastafelonderkast

Als laatst helpt een zwevende wastafelonderkast bij het creëren van een van een optisch grotere badkamer.  De ruimte voelt groter aan, omdat  er meer zichtbare ruimte onder zit. Daarnaast maakt een zwevende wastafelonderkast het makkelijker om de vloer schoon te maken. 

Zwevende wastafelonderkast

Hebben deze tips voor kleine badkamers je geïnspireerd om jouw badkamer te vernieuwen? Vul dan de direct het formulier hieronder in om de mogelijkheden voor jouw badkamerideeën te bekijken. 

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Professioneel bedrijf, waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt en dat “meedenkt” met de klant. Qlusjesman is ook zorgvuldig met de uitvoering van het werk en met aspecten als garantie.

4.5/5

Nan Breunis

Een goede en vriendelijke klusjesman.
Een vakman die meedenkt en nuttige suggesties heeft. 

 

4.5/5

Don Beer

Voor verschillende klusjes reeds de hulp ingeroepen van de professionals van Qlusjesman. Ze zijn duidelijk in informatie en leveren kwalitatief goed werk. Wij gaan elkaar zeker vaker zien!

5/5

Chan Betrian

 

 

 

DIRECT EEN OFFERTE

Step 1 of 2
Selecteer alles wat van toepassing is

Vaak in combinatie

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit