085-1301899: BELLER IS SNELLER
Open/Close Menu Klusjesman regio Haaglanden
WIL JE EEN GESCHATTE PRIJS? VRIJBLIJVENDE OFFERTE »
085-1301899: DE BELLER IS SNELLER

buiten onderhoud

De voordelen van gevelreiniging

De kans is groot dat je weet dat de gevel van jouw huis altijd wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon, wind, zure regen en uitlaatgassen van auto’s. Dit beschadigt en verkleurt gevels naarmate de tijd verstrijkt. Laat je geen gevelreiniging uitvoeren? Dan zul je merken dat deze schadelijke elementen zich ophopen en dit kan op lange termijn een gevel enorm aantasten. Daarom hebben wij de voordelen van gevelreiniging voor jou op een rijtje gezet. 

1. Verbetert de uitstraling

Gevelreiniging is een herstellend proces. Jouw huis krijgt een gehele opknapbeurt, zonder dat je daar veel geld aan hoeft uit te geven. Het verwijderen van vuil en aanslag frist het uiterlijk van een gevel  vrijwel direct op. Zo ziet jouw huis er weer uit als nieuw!

Grijze gevel

2. Het is milieuvriendelijk

Gevelreiniging is ook nog eens  milieuvriendelijk als er gebruik wordt gemaakt van een hogedrukspuit. Andere reinigingsmethoden, zoals handmatige reiniging, bevatten meestal agressieve ingrediënten om hetzelfde resultaat te bereiken als wat een hogedrukreiniger bereikt door de hoge druk. 

 

Groene gevel rood gebouw

3. Onderhoud bespaart geld

Een huis kopen is een grote investering, dus alles waar op bespaart kan worden is natuurlijk mooi meegenomen. Op tijd investeren in het onderhouden van de gevel, kan er voor zorgen dat je op lange termijn geld bespaart. Door gevelreiniging een onderdeel te maken van de vaste onderhoudsroutine, kun je jouw huis er voor de komende jaren als nieuw uit laten zien.

Wit geverfde gevel

4. Bescherming van je gezondheid

Stoffen en schimmels tasten niet alleen gevels aan, maar ook je gezondheid. Al het vuil en schimmel dat zich ophoopt op de gevels kan dus erg gevaarlijk zijn. Door de gevels jaarlijks te reinigen met een hogedrukspuit, voorkomt je dat deze viezigheden je gezondheid aantasten.

Groen aanslag

5. Verhoogt de woningwaarde

Als je van plan bent om jouw huis te verkopen, kan gevelreiniging het verschil maken. Gevels worden aangetast en verkleuren door de jaren heen. Hierdoor kan een woning waarde verliezen. Hogedrukreiniging is dus een makkelijke en betaalbare manier om de waarden van jouw huis te verhogen. 

Lichte gevel met grote ramen

Ben je op zoek naar een gevelreiniger? Vul dan de direct het formulier hieronder in om de mogelijkheden voor jouw te bekijken. 

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Professioneel bedrijf, waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt en dat “meedenkt” met de klant. Qlusjesman is ook zorgvuldig met de uitvoering van het werk en met aspecten als garantie.

4.5/5

Nan Breunis

Een goede en vriendelijke klusjesman.
Een vakman die meedenkt en nuttige suggesties heeft. 

 

4.5/5

Don Beer

Voor verschillende klusjes reeds de hulp ingeroepen van de professionals van Qlusjesman. Ze zijn duidelijk in informatie en leveren kwalitatief goed werk. Wij gaan elkaar zeker vaker zien!

5/5

Chan Betrian

 

 

 

DIRECT EEN OFFERTE

Click or drag a file to this area to upload.
Indien beschikbaar, graag de foto's uploaden in .jpeg of .jpg formaat. Maximaal 10MB.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Vaak in combinatie met

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit