085-1301899: BELLER IS SNELLER
Open/Close Menu Klusjesman regio Haaglanden
WIL JE EEN GESCHATTE PRIJS? VRIJBLIJVENDE OFFERTE »
085-1301899: DE BELLER IS SNELLER

interieur

Betonlook in jouw interieur

Beton is vandaag de dag een bron van inspiratie voor vele en een snel groeiende trend. De betonlook trend is sterk gegroeid, mede dankzij het brede assortiment aan verschillende patronen en kleuren die het beton te bieden heeft. De betonlook is niet alleen veelzijdig, maar het is ook een goede optie als je op zoek bent naar een modern en strakke uitstraling 

Keukenkasten

Er zijn maar weinig onderdelen in de keuken waar je de betonlook niet kunt toepassen. En keukenkasten zijn daar geen uitzondering op. Betonnen oppervlakten hebben altijd unieke kenmerken, waardoor het een tijdloos materiaal is voor de keukenkastjes. 

Badkamer tegels

Tegels met een betonlook in plaats van simpele tegels, geven een badkamer direct een industriële en moderne touch. Wil je dat de badkamer niet een te strakke uitstraling krijgt door de betonlook tegels? Dan kan je de tegels combineren met zachtere materialen en texturen, zoals handdoeken en badmatten, om een spa achtige sfeer te creëren. 

Woonkamer muren

Beton brengt een combinatie van subtiliteit en elegantie in elke ruimte, dus ook in de woonkamer. Het is tegenwoordig erg makkelijk om zelf een betonlook op de muren te creëren op de muur in de woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld je wanden verven met betonverf. Betonverf is een fijnkorrelige, dikke pasta, die wordt aangebracht na een laagje grondverf. Afhankelijk van het gewenste effect, kunnen er meerdere lagen betonverf aangebracht worden. Een beton effect op de muren trekt de aandacht, waardoor het de blikvanger wordt in elk huis!

Betonlook vloer

De betonlook tegel laminaat is een goed goedkoper alternatief voor een betonvloer. Een betonlook vloer kan makkelijk worden uitgelicht door een eenvoudig tapijt of minimalistische meubels. Omdat beton vrij neutraal is, is het een goede basis voor elke inrichting. 

Hebben deze betonlook ideeën je geïnspireerd om jouw interieur te vernieuwen? Vul dan de direct het formulier hieronder in om de mogelijkheden voor jouw interieur te bekijken. 

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Professioneel bedrijf, waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt en dat “meedenkt” met de klant. Qlusjesman is ook zorgvuldig met de uitvoering van het werk en met aspecten als garantie.

4.5/5

Nan Breunis

Een goede en vriendelijke klusjesman.
Een vakman die meedenkt en nuttige suggesties heeft. 

 

4.5/5

Don Beer

Voor verschillende klusjes reeds de hulp ingeroepen van de professionals van Qlusjesman. Ze zijn duidelijk in informatie en leveren kwalitatief goed werk. Wij gaan elkaar zeker vaker zien!

5/5

Chan Betrian

 

 

 

DIRECT EEN OFFERTE

Click or drag a file to this area to upload.
Indien beschikbaar, graag de foto's uploaden in .jpeg of .jpg formaat. Maximaal 10MB.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Vaak in combinatie

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit