Montageservice

Vind je meubels in elkaar zetten maar een lastige klus? Maak dan gebruik van de Qlusjesman montageservice. Laat al je montagewerkzaamheden over aan Qlusjesman, zodat je je niet uren hoeft te ergeren aan verwarrende instructies. Van het in elkaar zetten van een kast tot aan een tuin loungeset , onze Qlusjesmannen monteren jouw meubel in één keer goed. Met 100% garantie! 

Meubels, Bedframes & Meer

Meubels vormen de basis in huis, ze brengen elke ruimte tot leven. Naast het feit dat meubels er goed uit moeten zien, is het ook belangrijk dat je nog lang van de meubels kan genieten. Dit kan alleen als de meubels goed worden gemonteerd. Je kunt er daarom voor kiezen om jouw kostbare tijd en energie niet te verspillen aan het monteren van meubels. Zo kun je genieten van  jouw kostbare tijd, terwijl wij al het montage- en installatiewerk voor jou afhandelen. 

Qlusjesman

De montageservice mogelijkheden

Het in elkaar zetten van meubels is niet altijd even makkelijk als het lijkt. Heb je zelf te weinig kennis of geen tijd? Dan monteren onze Qlusjesmannen jouw meubels, zodat je er zeker van bent dat de meubels goed in elkaar zijn.

Onze Qlusjesmannen kunnen moeiteloos jouw bureau en elk ander type kantoormeubilair in elkaar zetten.

Het in elkaar zetten van tuinmeubilair, als bijvoorbeeld een speeltoestel of terrasmeubelen, kan een grote uitdaging zijn. Daarom helpen wij graag bij het monteren van al jouw tuinmeubilair. 

Al voor dat een kind begint met lopen, is het belangrijk om alle kamers  babyproof te maken. Wij kunnen jou helpen ervoor te zorgen dat jouw huis veilig is voor kinderen. 

Heb je een slimme deurbel aangeschaft en weet je niet hoe je het moet installeren? Dankzij onze installatieservice wordt jouw de slimme deurbel moeiteloos geïnstalleerd door een professional. Zo bespaar je jezelf het gedoe van het zelf installeren.

Een kattenluik is een goede uitkomst voor buitenkatten. Heb je een kattenluik gekocht, maar heb je geen idee hoe je het moet monteren? Dan installeren de professionele Qlusjemannen met plezier een luikje in de deur.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Ik kan hem zeker aanraden! Niels van der Plas (Delft)

We wilden ons nieuwe huis flink opknappen en Ulric heeft ons daar geweldig bij geholpen. Het werk was op tijd af en de Qlusjesman was lekker flexibel met al onze gekke wensen en onverwachte zaken waar we op stuiten. Hij kan ook goed uitleggen, dus we hebben ook nog wat geleerd. Ik kan hem zeker aanraden!

Hij vindt oplossingen waar je zelf niet aan hebt gedacht Piet Slis ( Den Haag )

Vandaag is de Qlusjesman (heer Ulric) weer langs geweest om 8 klusjes uit te voeren. Opnieuw is dat met vakmanschap en toewijding gebeurd. Hij denkt met je mee en vindt vaak oplossingen waar je zelf niet aan hebt gedacht.

I wish I had come across him much before! Adithi Raikir ( Den Haag )

Qlusjesman is very professional, honest and hardworking person. We were very stressed with the whole work but he reassured us at every moment, was very accommodating and completed the work on time and in budget. I would highly highly recommend him for any home improvement work. I wish I had come across him much before!

Direct een offerte

Click or drag a file to this area to upload.
Indien beschikbaar, graag de foto's uploaden in .jpeg of .jpg formaat. Maximaal 10MB.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Onze partners

Vaak in combinatie

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit