B I N N E N R U I M T E

Laminaat

Ben je op zoek naar een vloer die gemakkelijk te plaatsen en onderhouden is? Dan kun je kiezen voor  een laminaatvloer. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn daarom uitermate geschikt als vloer voor de woning en slaapkamer. Een laminaatvloer heeft de uitstraling van een echte parketvloer, met de praktische voordelen van een laminaatvloer.

Laminaatvloer

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze met een groot scala aan kleuren en verschillende vormen en structuren. Hoewel een laminaatvloer geen echte houten vloer is en bestaat uit lagen vezelplaat met een fineerlaag erop, is het een perfecte imitatie van massief hout. Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder hout, natuursteen en visgraat. Laminaat is erg populaire, niet alleen vanwege het natuurlijke uiterlijk, maar ook vanwege de hoge weerstand en duurzaamheid en is vrij gemakkelijk en snel te installeren.

Het plaatsen van laminaatvloeren is niet alleen een kwestie van het leggen van de planken, maar vereist ook andere belangrijke stappen. Zo kan het voorbereiden van de ondervloer en het plaatsen van  de isolatie veel problemen veroorzaken als dit niet goed wordt gedaan. Laminaat kan op zowel een betonnen als houten vloer gelegd worden. Afhankelijk van het type vloer wordt er een geschikte ondervloer aanbevolen om de vloer tegen vocht te beschermen en voor extra geluids- en tochtisolatie te zorgen. 

Naast laminaat kun je ook kiezen voor een PVC-vloer. Laminaat en PVC lijken praktisch niet veel te verschillen, maar toch zijn ze niet helemaal hetzelfde. PVC is namelijk gemaaakt van kunststof en is vergeleken met laminaat vochtbestendiger en beter te combineren met vloerverwarming. 

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Professioneel bedrijf, waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt en dat “meedenkt” met de klant. Qlusjesman is ook zorgvuldig met de uitvoering van het werk en met aspecten als garantie.

4.5/5

Nan Breunis

Een goede en vriendelijke klusjesman.
Een vakman die meedenkt en nuttige suggesties heeft.                  

4.5/5

Don Beer

Voor verschillende klusjes reeds de hulp ingeroepen van de professionals van Qlusjesman. Ze zijn duidelijk in informatie en leveren kwalitatief goed werk. Wij gaan elkaar zeker vaker zien!

5/5

Chan Betrian

PRIJSINDICATIE

Wil je een goed beeld verkrijgen van de gemiddelde kosten die hiervoor in rekening worden gebracht? Wij zetten de gemiddelde kosten voor het leggen van laminaat en PVC graag voor je op een rijtje, zodat je een duidelijke inschatting kunt maken. 

Werkzaamheden
Vanaf prijs per M²
Laminaat visgraat leggen
€23,60
PVC-Click leggen
€14,16
PVC-visgraat leggen
€28,31
Plakplinten
€3,70
Hoge plinten
€7,87
Ondervloer
€4,17
Verwijderen bestaande vloer en ondervloer
€9,94
Verwijderen bestaande plinten
€6,29

DIRECT EEN OFFERTE

Stap 1
Formulier invullen

Vul het formulier in, zodat wij een overzicht hebben van jouw klus.

Stap 2
Bespreken

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw aanvraag te bespreken en een prijsindicatie te geven.

Stap 3
Offerte goedkeuring

Na goedkeuring van de prijsindicatie maken we een afspraak voor een offerte opname bij jou thuis. Een Qlusexpert komt vrijblijvend bij je langs om al jouw wensen vast te leggen en in te meten.

Stap 4
Uitvoering

Een Qlusjesman komt op de afgesproken dag langs om de werkzaamheden uit te voeren.

Step 1 of 3

We helpen je graag

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit