B I N N E N R U I M T E

Latex spuitwerk

Een nieuw likje verf kan elke ruimte nieuw leven inblazen. Als er meerdere plafonds en muren in jouw woning verkleurd zijn of om een andere reden nieuw leven nodig hebben, dan kun je latex spuitwerk overwegen. Wij beloven kwaliteitswerk af te leveren dat gegarandeerd tot jouw tevredenheid zal leiden.

wanden en plafonds

Het latexspuiten van je wanden en plafonds is een makkelijke manier om ruimtes te vernieuwen, omdat het vrij goedkoop is en het uiterlijk van jouw huis aanzienlijk kan verbeteren. Muren, kozijnen en plafonds zijn de basis van een huis en bepalen de uitstraling van een ruimte. Binnenmuren kunnen van tijd tot tijd wel een opfrisbeurt gebruiken. Onze Qlusjesmannen beschikken over de nodige ervaring en materialen om het best mogelijke schilderwerk te leveren. 

Wil je een grote ruimte laten schilderen? Dan kun je voor latex spuitwerk kiezen. We maken gebruik van een spuitmachine, waarmee we de verf snel, egaal en zonder strepen op een grotere oppervlakte kunnen aanbrengen. In vergelijking met een traditionele kwast en roller wordt er een dunnere en gelijkmatigere verflaag aangebracht, zodat het oppervlak in minder lagen kan worden bedekt en er in het algemeen minder verf nodig is. Tijdens het spuitwerk ontstaat er nevel, dus het is belangrijk dat de ruimte volledig wordt afgeplakt om te voorkomen dat ongewenste plaatsen en voorwerpen vies worden. Spuitwerk is minder arbeidsintensief dan sauzen en is daarom goedkoper per vierkante meter.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN...

Ik werk al jaren met Qlusjesman en ze hebben me nog nooit teleurgesteld, echt een ander niveau qua het uitvoeren van klussen dan alle andere bedrijven die ik verder ben tegengekomen. Een aanrader!

4.5/5

Daniël Springer

Vandaag is de qlusjesman (heer Ulrich) weer langs geweest om 8 klusjes uit te voeren. Hij denk met je mee en vindt vaak oplossingen waar je zelf niet aan hebt gedacht.                      

4.5/5

Piet Slis

De mannen van Qlusjesman zijn top. Betrouwbaar, betaalbaar en leveren altijd goede kwaliteit. Ze hebben de afgelopen jaren bij mij en bij vrienden de nodige klussen gedaan. Altijd goed gegaan.

5/5

Itzard Schouten

PRIJSINDICATIE LATEX SPUITWERK

Wil je een goed beeld verkrijgen van de gemiddelde kosten die hiervoor in rekening worden gebracht? Wij zetten de gemiddelde kosten van het latex spuitwerk graag voor je op een rijtje, zodat je een duidelijke inschatting kunt maken.  

Latex spuiten
Wij maken gebruik van een van goed dekkende, afwasbareen geurarme latex muurverf.

Groter dan 500 m²………………………………….. € 3,50 per m² (Zelf afdekken)

300 m² tot 500 m² …………………………………. € 4,00 per m² (Zelf afdekken)

200 m² tot 300 m²………………………………….. € 4,50 per m² (Zelf afdekken)

60 m² tot 200 m²…………………………………….. € 5,00 per m² (Zelf afdekken)

De klant dient zelf alles af te dekken en restmateriaal af te voeren. De oppervlaktes die gespoten dienen te worden moeten spuitklaar zijn voor aanvang van de spuitwerkzaamheden.

 

Hoogwaardig latex spuiten
Wij maken gebruik van hoogwaardig matte schobvaste latex. De latex heeft een dubbele dekkracht, droogt snel en is neutraal van geur.

Groter dan 500 m²…………………………………… € 6,00 per m² (Inc. afdekken)

300 m² tot 500 m² …………………………………. € 6,75 per m² (Inc. afdekken)

200 m² tot 300 m²………………………………….. € 7,50 per m² (Inc. afdekken)

60 m² tot 200 m²…………………………………….. € 8,25 per m² (Inc. afdekken)

Voor wit tinten Ral 9001/ Ral 9003 / Ral 9010 / Ral 9016 rekenen wij GEEN extra kleurentoeslag.

DIRECT EEN OFFERTE

Step 1 of 3

Vaak in combinatie met

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit