085-1301899: BELLER IS SNELLER
Open/Close Menu Klusjesman regio Haaglanden
WIL JE EEN GESCHATTE PRIJS? VRIJBLIJVENDE OFFERTE »
085-1301899: DE BELLER IS SNELLER

Qlustip

Handig gereedschap voor dagelijkse klusjes

Elke fanatieke klusser, maar ook de klusser met twee linker handen, heeft gereedschap nodig voor kleine klusjes in huis. Er zijn veel klusjes die je gemakkelijk zelf kunt oplossen, als je het juiste gereedschap bij de hand hebt, zoals een lekkende kranen of een scheef kastdeurtje, om er maar een paar te noemen. Het bouwen van een gereedschapskist met de essentiële tools begint met het vastleggen van welke  die dan zijn. Dit basis gereedschap kan later worden aangevuld met gereedschap voor specifiekere klusjes. Wij hebben de 8 belangrijkste voor je een rijtje gezet. 

Schroevendraaier

Een schroevendraaier is natuurlijk de oplossing als je een schroef moet verwijderen of aandraaien. Er zijn verschillende soorten schroevendraaiers, maar voor kleine klusjes in huis heb je vaak al genoeg aan kruiskopschroevendraaier en een schroevendraaier met een platte kop. Veel bouwmarkten verkopen ook schroevendraaiers met verwisselbare koppen. Zo weet je zeker dat je voor elke schroef, de juiste schroevendraaier hebt. 

Hamer

Een simpele hamer is handig om spijkers in te slaan en ze te verwijderen. Zo kun je eenvoudig zelf een spijkertje in de muur slaan om bijvoorbeeld een foto op te hangen. 

 

 

 

Moersleutel

Voor het vastdraaien en monteren van allerlei meubels, is een moersleutel essentieel. Een verstelbare moersleutel is het handigst, omdat de maat veranderd kan worden  afhankelijk van de maat van de moer of bout.

pexels-roger-brown-5534767

Tang

Er zijn heel veel verschillende soorten tangen, maar begin met de basis set van huishoudelijke tangen en koop er nog meer als dat nodig is. Met een tang kun je onderdelen vast zetten en losmaken. 

 

pexels-ksenia-chernaya-5691629

Rolmaat

Elke keer dat je moet meten, is rolmaat het makkelijkst om te gebruiken. Dit geldt ook voor het ophangen van schilderijen en planken, het bepalen van de pasvorm van nieuwe meubels, en nog veel meer.

Duct tape

Waar is duct tape niet goed voor? Het wordt beschouwd als een van de essentiële hulpmiddelen in een huis, juist omdat het zo veel toepassingen heeft voor snelle reparaties rond het huis.

Duct tape

Waar is duct tape niet goed voor? Het wordt beschouwd als een van de essentiële hulpmiddelen in een huis, juist omdat het zo veel toepassingen heeft voor snelle reparaties rond het huis.

Spijkers en schroeven

Het is altijd slim om een aantal verschillende soorten spijkers en schroeven in je gereedschapskist te hebben, zodat je niet elke keer naar de winkel hoeft te rennen als je er een nodig hebt. 

Stanleymes

Misschien gebruik je zelf al een stanleymes om dozen open te maken, maar het snijdt ook dun hout en plastic, vinyl – de lijst gaat maar door. Gebruik het om elk voorwerp dat perfect gesneden moet worden, te snijden. 

Met dit gereedschap in huis zou je in staat moeten zijn om vrijwel elk klusje in huis aan te pakken. Heb je een klus die je zelf niet aandurft of geen zin in hebt? Dan kun je altijd Qlusjesman bellen of whasappen 

Deel dit

Meer inspiratie opdoen...

ZELF GEEN ZIN OF TIJD?

WE HELPEN JE GRAAG

Anderen kozen ook de volgende diensten. Wat kunnen onze Qlusjesmannen voor jou doen?

OPHANGSERVICE

Van het ophangen van schilderijen en gordijnen tot je nieuwe douchescherm; wij helpen je graag!

ELECTRASERVICE

Heb je behoefte aan een nieuwe CV-installatie, of moet er simpelweg een stopcontact vervangen worden? Voor alles wat met elektriciteit te maken heeft kun je bij ons terecht.

LOODGIETERSERVICE

De installatie van je nieuwe sanitair of reparatie van je huidige sanitair is aan ons goed besteed.

MONTAGE- & INSTALLATIESERVICE

Wij helpen jou graag met monteren en installeren van jouw meubels, sloten, scharnieren en handgrepen.

Verhuisservice

Jij verdient een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen die graag voor je.

Deel dit